Četvrtak, Novembar 09, 2006

Upoznavanje

DualPa da se malo bolje upoznamo. Za pocetak evo moje masine sa koje kuckam ovaj blog. Koja je masina u pitanju? Za zainteresovane podaci su , procesor je Intel Pentium D 2x2.80Ghz, 2 Gb 667Mhz Rama, 520Gb storage placa, Graficka Asus silencer 6600GT sa 256 mb ddr3 vrama. Operativnih sistem ima poprilicno. Ne znam dal da uopste krenem u nabrajanje. OS freak kao ja nije zadovoljan do kraja ni jednim operativnim sistemom, pa drzim veliki broj sistema. Kao primarni sistem koristim prastari RedHat 6.0 (vrlo modifikovan) u stvari nisam siguran da moze da se nazove RedHat vise koliko je promenjen (mozda R-LFS :). Mozda je bolje naznaciti sta je u njemu po verzijama bitnih linux komponenti, tu je kernel 2.6.18, KDE 3.5.3, glibc 2.3.5, XFree 4.1, gcc-a svih vrsta :) od 2.95.3 do 4.1.1 :) kao i ostalih milion rucno kompajliranih paketa. No zanimljivo je da se na sistemu mogu naci i dalje nekih 500 RPM-ova prapotopskih ;) No budite sigurni da su svi bitni i poprilicno neitni RPM-ovi updejtovani. Sto se tice ostalih OS-eva, native se nalazi jos jedna fedora 64 bit, windows XP i arhaicna Vista :) No posto moderni kompjuteri imaju jednu zanimljvu opciju a to je Virtuelizacija, na sistemu se nalazi jos oko 20-ak drugih raznih OS-eva.. od AMigaOS-a (preko UAE-a), raznih verzrija BSD-a i jos vise drugih Linuxa (ubuntu, mepis, redhat, whitebox i sl), tu je FreeDOS a bogami i neki matori Solaris 8. OK toliko za pocetak, bice dovoljno za prvi clanak, a kasnije cu da se osvrnem sta ja to u stvari sta to radim ovde a i da pomenem ostalih 10-ak kompjutera ;)

 

[Odgovori]

Ne znam da koristim Linux ali vidim da si bas bas freak ... cime li se to bavis huh:)

Comment by blogerka (11/09/2006 09:43)

freak [Odgovori]

hehe, spisak oblasti je mnogo obiman da stane u ovaj comment, ali vise o tome u sledecem postu, ali sta god da je, znaj da nije bas sasvim normalno ;)

Comment by frik :) (11/09/2006 09:46)

masina [Odgovori]

Zanima me kakvom masinom bi kucao moj blog:)

Comment by obozavateljka (11/09/2006 17:08)

[Odgovori]

Sta bih dao za takvu masinu... :)

Comment by Download Mania (11/10/2006 21:43)

dmc [Odgovori]

2000 eura mozda? :)))

Comment by dmc (11/12/2006 02:32)

cena? :) [Odgovori]

evo ti 1000 :)

Comment by lizzard (11/14/2006 21:35)

~ Jezero ispunjeno ognjem i ključalim sumporom ~ [Odgovori]

~ Svi su neprijatelji ~
-----------------------
~ Svom neprijatelju upućujem poruku nadajući se da će se moj neprijatelj dovoljno najesti,napojiti i da će mi se moj neprijatelj mnogo izrugati i ismejati ~ U mojoj glavi jeste guba i velika zatupljenost ~ Oduvek sam želeo i voleo da imam mnogo žena,da spavam sa mnogo žena,kad ono sve mi se dešava kontra,samo sa jednom ženom predivnom sam bio koja ni onda nije mogla da me voli,a danas još manje,a posle nje ni sa jednom nisam bio ~ Bez obzira na sve,za mene ona jeste i dan danas jedna predivna dama ~ Mnogo me jeste sramota,a još veća sramota pada na mene,jer već dvanaest godina postim što se tiče žena,ne svojom voljom,a tako bih voleo da više ne postim što se tiče žena,iako znam da više neću biti ni sa jednom ženom do kraja svog života,a tek mi je 37 godina ~ Ja vas volim takve kakvi ste,meni ste predivni ~ Malo sam se zasitio da imam sex sa ženama na duhovan način ~ Možda kad više ne bi bio u telesnim delima razapet sa Hristom,ako hoće neka se malo pozabavi sa ovim mojim teškim stanjem Bog,koji jeste blag i milostiv prema mojem neprijatelju,a prema meni potpuno ravnodušan i nemilosrdan ~ Možda onda bi bio slobodan da imam sa ženama i na telesan način sex,iako pisajući sve ovo to isto i ne želim,tako da ostajem telesno osakaćen do kraja života,samo da proverim koliko me voli Bog koji jeste okrutan prema meni čitavih 37 godina,a verujem da će tako biti do kraja života,a onda polako ulazim u jezero ispunjeno ognjem i ključalim sumporom,a jednim delom već jesam tamo ~ Zaključuje se da,svima nama jeste dovoljno blag,milostiv i dobar Bog ~ U ime Hristovo voleo bi da J.M i nas ostale više ne lažu da je J.M bolestan kad verujem i znam da je J.M spasao i iscelio Hristos koji je u sred J.M kao što Hristos jeste u sred svakog deteta Božijeg ~ Svima želim puno blagoslova Božijih,a ovaj put ljubim,volim i pozdravljam samo svog neprijatelja ~ U potpisu : bez ljubavi,nevoljan i uništen ~

Comment by Anonimno (10/12/2013 10:14)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me